Beveiliging van gebouwenOnze Referenties

Beslist u om uw gebouwen te gaan beveiligen dan is WxCams zeker een geschikte partij. Vooraleer wij voor u een volledig vrijblijvende offerte opmaken komen wij eerst bij u langs voor een gratis analyse en case study. We berekenen voor u het optimale rendement met een minimum aan kosten.

Dankzij de beveiligingscamera’s van MOBOTIX bespaart u niet enkel op infrastructurele kosten maar ook op uw energiefactuur. De camera’s werden immers een “greenIP” label toegekend en met hun maximum van 5W behoren ze tot de meest energiezuinige camerasystemen ter wereld.

De hemisferische technologieën die Mobotix heeft ontwikkeld zorgen ervoor dat het aantal benodigde camera’s om een bepaalde oppervlakte te dekken fors wordt gereduceerd. Minder camera’s betekent lagere aankoopkosten, lagere installatiekosten en een lager energieverbruik.

De systemen kunnen dankzij de verschillende mounts of heel discreet of net heel opvallend worden geplaatst afhankelijk van het type gebruik. Zo heeft u voor elk probleem een oplossing via WxCams.

De T25 video IP intercom

MOBOTIX presenteert de nieuwe productlijn Deurcommunicatie op basis van de internationale videotelefoniestandaard VoIP/SIP. Bij aanbellen wordt via het netwerk een verbinding tot stand gebracht met een videobeeldtelefoon of een PC. Met een 5-megapixelcamera inclusief hemisferisch optiek kan alles wat zich voor de deur voordoet, worden bekeken. Selectie van de beelduitsnijding vindt plaats met virtuele PTZ via de telefoon en zonder mechanische bewegingen.

De deurintercom slaat automatisch de activiteiten voor de deur op, inclusief geluid; bij aanbellen, bij bewegingen in het beeld of bij het in werking zetten van contacten. De voeding van de intercom en de deuropener vindt plaats via de netwerkkabel of – met de nieuwe Mx2Wire-uitbreidingsset – eenvoudig via de twee-aderige beldraad. Op die manier kan een bestaand deurcommunicatiesysteem met zeer weinig moeite worden opgewaardeerd tot een veelzijdig toegangscontrolesysteem met een multifunctionele MOBOTIX-camera met hoge resolutie.


MOBOTIX-deurintercom op basis van de
internationale videotelefoniestandaard VoIP-SIP
 • Video-intercom wereldwijd
  via IP-telefoon of computer met functie voor openen op afstand
 • Volledig zichtveld rondom
  van muur tot muur en van vloer tot plafond dankzij de Hemispheric-techniek
 • Opname met geluid
  van alles wat er voor de deur gebeurt, automatisch 24 uur per dag
 • Toegang zonder sleutel
  met pincode of transponder met intelligente tijdfunctie
 • Ingebouwde berichtenfunctie
  voor het achterlaten en opvragen van mededelingen direct bij de deur
 • Zeer eenvoudige installatie
  optioneel ook zonder IP-kabel via twee al aanwezige beldraden

Discreet 2 aparte ruimtes beveiligen met 1 camera dankzij de Flexmount S15

De Compacte S15D Flexmount is een universeel en mooi in te werken videosysteem met uitsterst hoge resolutie tot 6 megapixel. De volledig weatherproof IP camera heeft 2 zeer kleine lenzen die met de behuizing kunnen worden geconnecteerd via een kabel van maximum 2 meter. Dankzij de Hemisferische technologie, kunnen op die manier 2 afgescheiden ruimtes tegelijk beveiligd worden zonder zichtsverlies. Deze lenzen zijn uitgerust met een microfoon om zowel beeld als geluid te kunnen opnemen.

 • Tweemaal Hoge resultie 180° Panorama
  Één S15D kan tot wel 8 standaard camera's vervangen, met gedetailleerde muur-naar-muur panoramabeelden in twee met elkaar verbonden of aparte ruimtes
 • Discrete miniatuur lenzen met ingebouwde microfoon
  Geen zichtbare camerabehuizing voor een discreet voorkomen. Flexibele installatie dankzij de 2-meter lange connectiekabels.
 • Klaar voor mobiel gebruik
  De S15 kan perfect geïntegreerd worden in bussen, treinen, auto's, boten, etc... Lees ook zeker onze pagina over de beveiliging van transportmiddelen
 • Weatherproof IP65
 • Uitermate Robuust en duurzaam in zowel binnen- als buitenomgevingen. Voor gebruik dag en nacht in temperaturen tussen -30°C en +60°C zonder toegevoegde koeling of verwarming.
 • Gedecentraliseerd en compleet systeem
  De camera verwerkt de afbeeldingen intern en garandeert hierdoor een minumum aan netwerkbelasting. Opslag gebeurt op een interne SD-Kaart of een externe netwerk harde schijf.

Ontdek onze Hikvision Packs

Betaalbare en kwalitatieve camerabewaking, van overal ter wereld te bekijken.

Hikvision Basic

€1499,99*

2x 1.3MP Mini dome met IR

1x Recorder 4-kanaals 500Gb

2x 20m Kabel

Installatie inbegrepen.

 

   Vraag aan

Hikvision Comfort

€2399,99*

4x 1.3MP Mini dome met IR

1x Recorder 4-kanaals 1TB

4x 20m Kabel

Installatie inbegrepen.

 

   Vraag aan

Hikvision Deluxe

€3399,99*

4x 1.3MP Mini dome met IR

2x 1.3MP Bullet met IR

1x Recorder 8-kanaals 1TB

6x 20m Kabel

Installatie inbegrepen.

   Vraag aan

Hikvision Master

€4199,99*

4x 1.3MP Mini dome met IR

4x 1.3MP Bullet met IR

1x Recorder 8-kanaals 2TB

8x 20m Kabel

Installatie inbegrepen.

   Vraag aan

* incl. btw

What's in a name?

WxCams

Wx staat voor Weather en Cams voor camera's.

Natuurlijk werd het segment weercamera's in de loop der jaren fors uitgebreid met vele andere diensten.

Contactgegevens:

 Reygaerdijkstraat 9

 8630 Veurne

 +3258.62.81.62

 info[at]wxcams.be

Ga naar contactpagina