Weercamera's

Naast het aspect beveiliging houden we ons bij WxCams ook nog bezig met onze oorspronkelijke corebusiness. Weercamera’s zowel langs de Belgische Kustlijn alsook op verschillende plaatsen in het binnenland. Een uniek concept met heel wat interesse bij de burger. Via onze systemen bent u in de mogelijkheid om op gelijk welk tijdstip en op gelijk welke plaats de meest idyllische plekjes in Europa te ontdekken en dit vanuit uw luie zetel.

In samenwerking met Meteo West-Vlaanderen VZW ontwikkelden we een website die op heden maar liefst 180.000 bezoekers per maand kent buiten de zomermaanden en tot 100.000 bezoekers per dag binnen het hoogseizoen.

Dit brengt voor heel wat ondernemers en gemeentebesturen enorme voordelen met zich mee. Zo kunnen lokale besturen op deze manier hun toeristenstroom op een alternatieve wijze gaan opkrikken met een minimum aan investeringen. Ook de lokale middenstand kan investeren in een weercamera. Zo bijvoorbeeld horecazaken die gelegen zijn op een prachtige locatie kunnen via een weercamera hun zaak nog meer in de kijker zetten. Zij zijn in de mogelijkheid om reclame te maken bij hun eigen weerbeeld dat door duizenden sympathisanten wordt bezocht.

Maar ook vastgoedkantoren, sportcentra, en andere etablissementen, al dan niet gelegen op toplocaties kunnen genieten van low-cost reclame op onze websites. Voor een kleine jaarlijkse bijdrage kunt u met uw zaak reeds reclame maken bij een weerbeeld naar keuze. Voor meer informatie omtrent adverteren of het plaatsen van een weercamera bij uw bedrijf kunt u ons steeds contacteren: Klik hier

What's in a name?

WxCams

Wx staat voor Weather en Cams voor camera's.

Natuurlijk werd het segment weercamera's in de loop der jaren fors uitgebreid met vele andere diensten.

Contactgegevens:

 Reygaerdijkstraat 9

 8630 Veurne

 +3258.62.81.62

 info[at]wxcams.be

Ga naar contactpagina