Werf in beeld

Bewakingscamera’s zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Door de stijgende criminaliteitscijfers zijn we alsmaar meer op onze hoede. Diefstallen, vandalisme, vernielingen zijn al jaren een groot probleem voor de bouwsector. De jaarlijkse schade loopt in de miljoenen en cijfers van verzekeringsmaatschappijen laten zien dat deze vorm van criminaliteit alleen maar toeneemt.

Bedrijven lopen jaarlijks veel schade op als gevolg van diefstal, inbraak en fraude. Een inbraak of fraude kan naast directe schade ook leiden tot een volledige onderbreking van uw bedrijfsproces. De overheid is zich bewust van de problemen en biedt zelfstandigen dan ook een belastingvoordeel als zij kiezen om zichzelf te gaan beveiligen.

Maar wat onderscheidt ons nu van een andere leverancier van camerasystemen? Het is heel simpel, plaatst u een camera van WxCams op één van uw projecten dan heeft u niet enkel een beveiligingscamera in handen. Naast de vele belastingvoordelen die u geniet zorgen wij nog voor een extra mogelijkheid om de kostprijs van het systeem op de één of andere manier terug te verdienen. Uw bewakingscamera wordt plots ook een reclamecamera.

Facts en figures
Jaarlijks zijn er voor zo'n 80 miljoen euro aan werfdiefstallen, dat meldt de confederatie bouw. Door de stijgende prijzen van onder andere bepaalde metalen en het openbaar karakter van een werf zijn aannemers al vlug het slachtoffer van diefstallen op de werkvloer. Opmerkelijk is dat het dikwijls gaat om diefstallen door hun eigen werknemers en dat de diefstalcijfers stijgen met 30 procent per jaar! Lees zeker ook de brochure uitgegeven door de Vlaamse Overheid.

Belastingvoordelen
Door het plaatsen van een camerasysteem met registratie zorgt u niet alleen voor veiligheidsgevoel, het is ook goed voor de portefeuille. Wie voldoet aan alle wettelijke bepalingen geniet immers van een aftrek van de beroepskosten tot 120% Aangezien onze systemen voor zowel bewaking als reclame worden gebruikt geniet u plots van wel heel goedkope reclame! Lees hier de brochure over de belastingvoordelen


Uw beveiligingscamera als reclame-camera
Hieronder vindt u een schematische voorstelling van hoe wij te werk gaan. Wij leveren u de camera in huur en zorgen voor de nodige configuratie, tenzij anders overeengekomen op het contract, zorgt u voor de internetaansluiting en medium voor dataopslag. Indien WxCams in alles dient te voorzien zal er uiteraard een meerkost worden gerekend.Hoe wordt dit een extra service voor uw klanten.
Aangezien wij elke 5 minuten een afbeelding (of video) doorsturen naar uw website kan uw klant op de voet het project gaan volgen. Elke 30 Minuten slaan wij een camerabeeld op bij ons op de servers. Indien u dit wenst ontwikkelen we voor u van deze afbeeldingen een promotiefilm. Deze kunt u dan ook weer op uw website plaatsen, op beurzen gebruiken, laten afspelen op kantoor…

What's in a name?

WxCams

Wx staat voor Weather en Cams voor camera's.

Natuurlijk werd het segment weercamera's in de loop der jaren fors uitgebreid met vele andere diensten.

Contactgegevens:

 Reygaerdijkstraat 9

 8630 Veurne

 +3258.62.81.62

 info[at]wxcams.be

Ga naar contactpagina